Mobile Menu

  • All Projects

Stage Live

Stage Live

Type – Night Club Live Stage

Architecture Interior Design: Zisis Papamichos

Art Direction : Konstantinos Rigos

Place –Thessaloniki Greece

Client – Ilias Violidis

Year – 2017

Surface: 1200sq.m.

Photo Credits : Aris Rammos

http://www.arisrammos.com/

 

Stage LIve is a live Stage Night Club located in the area of the Port of Thessaloniki in Northern Greece.
Stage Live is designed for live performances of popular Greek singers.

The main concept was to redesign the lobby and the main area of the Stage Live, by transferring the main entrance from the side into the front part of the building and by using the old Hotel NightClub like a lobby for the Stage Live.
A new tunnel is designed to connect the lobby and the main area of the live performances.

A new Set has been designed for the popular singer PAOLA, with colored part of glasses with hidden changing color lights.
New lights for the ceiling has been designed and green velvet curtains have been placed on the walls.
A huge mirror has been placed to cover some part of the bricks of the walls to give some glamorous atmosphere in the area.

 

 

Stage Live

Τύπος Καταστήματος – Night Club Live Stage

Αρχιτεκτονική Μελέτη – Interior Design – Ζήσης Παπαμίχος

Art Direction –Κωνσταντίνος Ρήγος

Τόπος – Θεσσαλονίκη

Πελάτης – Ηλίας Βιολίδης

Έτος – 2017

Επιφάνεια : 1100τ.μ.

Φωτογραφίες : Άρης Ράμμος

http://www.arisrammos.com/

 

 

 

To Stage Live είναι ένας χώρος ζωντανής μουσικής στον οποίο εμφανίζονται διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες.
Βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού στην είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Η κεντρική ιδέα ήταν να τροποποιηθεί ο χώρος του καταστήματος ώστε να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη σεζόν.
Για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε η είσοδος από την πλαϊνή στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου.
Με αυτό τον τρόπο αυξήθηκε η χωρητικότητα του καταστήματος σημαντικά.

Σχεδιάστηκε ένας νέος χώρος Lobby υποδοχής, στον οποίο δημιουργήθηκαν δύο διαφορετικές είσοδο για την κεντρική αίθουσα.
Μέσω μιας επιβλητικής σκάλας γίνεται πλέον η είσοδος των ορθίων, ενώ η πρόσβαση για τα τραπέζια γίνεται πλέον μέσω μιας σκοτεινής στοάς τούνελ.
Στο εσωτερικό του καταστήματος τοποθετήθηκαν κουρτίνες στους τοίχους, ενώ ένα μεγάλο μέρος των τούβλων που βρίσκονται στους τοίχους καλύφθηκε με φωτιζόμενο καθρέφτη.

Η σκηνή επανασχεδιάστηκε για τους δύο καλλιτέχνες ( Πάολα και Στέλιος Ρόκκος) καθώς και το σκηνικό της πίστας.
Δημιουργήθηκε μια νέα εντυπωσιακή πλάτη με χρωματιστά τμήματα από γυαλιά, σε γεωμετρικό κάναββο με αναφορές σε σχέδια του Modrian.
Τα τζάμια αυτά εκτός από τα διαφορετικά τους χρώματα έχουν κρυφό φωτισμό rgb στην πίσω πλευρά τους ώστε να μπορούν να αλλάζουν χρώματα.

 

  • :